Gæsteværelser og selskabslokale

I Ejgårdsparken findes to gæsteværelser og et selskabslokale, som ejerforeningens medlemmer kan leje.

Gæsteværelser
Gæsteværelserne er placeret i kælderen under nr. 1 og 5. Begge værelser er udstyret med to senge, dyner, hovedpuder, natborde og har badeværelse med WC og brus.

Prisen pr. døgn for leje af et gæsteværelse er kr. 250, som opkræves over fællesudgifterne. Lejeperioden løber fra kl.12 til kl.12, med mindre andet er aftalt. Afbestilling skal ske 7 dage inden lejeperiodens begyndelse. Ved udlejning af en varighed på en uge eller mere gives der rabat på prisen.

Selskabslokale
Ejerforeningens festlokale ligger i kælderen under nr. 3. Lokalet har borde, stole og service til 30 personer. I køkkenet findes køleskab, ovn, kogeplader, mikroovn, kaffemaskine, el-kedel og opvaskemaskine. I lokalet findes hvide borde, hvide stole og garderobe. Der er toilet i forbindelse med lokalet.

Prisen pr. døgn for leje af selskabslokalet er kr. 500, som opkræves over fællesudgifterne. Lejeperioden løber fra kl.12 til kl.12, med mindre andet er aftalt. Afbestilling skal ske senest 7 dage inden lejeperiodens begyndelse.

Bestilling af eller forespørgsel på værelser/selskabslokale
Skriv til .

Generelt
I nogle perioder kan der gå en længere periode mellem udlejningerne, hvorfor der naturligt dannes støv, spindelvæv mv. Det må derfor forventes at det kan være nødvendigt med en let rengøring, før lokalet føles klar til brug.

Af den årsag vil nøgle blive udleveret om morgenen dagen før udlejningstidspunktet, medmindre der tilfældigvis er en udlejning i gang. I så tilfælde forventes lokalet rengjort af lejeren, og klar til brug med det samme.

Gæsteværelserne / selskabslokale skal afleveres i rengjort stand. Der findes rengøringsartikler og vejledning til rengøring i lokalerne.

Utilstrækkelig rengøring efter brug kan medføre yderligere omkostninger for lejeren.